DH TEAM

Linn Frigyes Tamás "Manó"

Linn Frigyes Tamás "Manó"
Linn Frigyes Tamás "Manó"
2020.12.14 20:36

Üdv Mindenkinek!

Linn Frigyes Tamás (Manó) vagyok, a Dunai horgászok csapatának tagja.

 

Ellenőrzöm a pálinkát, nehogy a többiek rosszul legyenek tőle..:)

Általam épített etetőhajó..

A 2019-es évben megrendezett Pilismaróti Nagyhalfogó verseny..

A versenyről a videót megtekintheted az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=el-h0gqhnOM&t=6s

 

Én is már több éve horgászom a Dunán, a Komárom Esztergom, valamint a Pest megyei szakaszon egyaránt. Köszönhetem ezt elsősorban nagybátyámnak, B.Jánosnak, aki megszerettette velem ezt a sportot, életérzést.

Eleinte még nem volt engedélyem se, vele jártam le a Dunára, s folyamatosan figyeltem, mit hogyan kell, majd egyre jobban beleástam magam, rengeteg videót, valamint horgászmagazint tanulmányoztam. Egyik kedvenc horgászom, Bokor Károly írásait szeretem leginkább.

 

Az alaptudás elsajátítása után, sikeresen levizsgáztam, horgászengedélyt szereztem, majd megvásároltam életem első két feeder botját is. Szépen lassan össze-vissza vásároltam minden haszontalan holmit, mire kialakult a kép, s megértettem, mivel-mikor-hol-mire lehet horgászni.
Bár a dunai feeder horgászat áll szívemhez legközelebb, a tavi bojlis horgászatot is előszeretettel űzöm, s ebben az évben igyekszem minél több tavi élménybeszámolót is publikálni.

 

 

Emellett aktívan pergetek folyóvízen és állóvizeken egyaránt.

2019-ben volt szerencsém megismerni a „Dunai horgászok” alapító tagjait, akik kiemelkedő tisztelettel és céltudatossággal állnak hozzá a dunai horgászathoz. Rengeteget köszönhetek nekik azóta is, rendkívül jó csapat alakult ki általuk. Jakuza Kálmánt külön kiemelném, példaértékű amit mutat nap, mint nap a csoportjában – legyen szó halakról, technikákról, eszközökről, minden téren rengeteget lehet tanulni tőle évről évre.

 

2019-ben nem csak ismeretségekre tettem szert, hanem lehetőségem volt kipróbálni a DH termékcsaládot is, ami már az első pár alkalom után bebizonyította, hogy megéri a befektetett időt és pénzt.

A csapat kimagasló termékekkel igyekszik minden horgász-igényt kielégíteni, ami úgy gondolom, sikerül is. A méltán népszerű „Kill Bill Tremors” fantázianévvel ellátott horogcsalinak köszönhetem életem egyik legszebb dunai halát is,

ezt a gyönyörű, ritka, nem mindennapi 4,97 kg-os kecsegét, amely felejthetetlen élményt és emléket nyújtott számomra.

 

 Emellett rengeteg halat sikerült partra terelnem a termékek segítségével, amit ezúton is köszönök. Akik nem ismerik a termékeket, azoknak bátran ajánlom.

2020-ban is forduljatok hozzánk bizalommal, a termékek használatát illetően, igyekszünk idén is minél több élménybeszámolót publikálni, a már bevált termékekkel, valamint az új portfólióval egyaránt.

Az új generáció:)(Bal oldalt a Kismanó)

Mindenkinek sikeres 2020-as évet kívánok!Üdv: Manó